De Moët Ice Impérial is weer uit voorraad leverbaar. Kom langs in de winkel of neem contact op voor meer informatie.

moet-imperial-ice-champagne

 Het legendarische champagnehuis Moët & Chandon lanceert de eerste champagne ter wereld die met ijs wordt gedronken: Moët Ice Impérial. Deze verfrissende, unieke blend is één van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne en biedt een geheel nieuwe beleving van champagne drinken. Dankzij de rijke structuur, met een hint van zoet en vers rood fruit, blijft de smaak optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling voor feestelijke momenten overdag in chique en zonnige internationale hotspots.

Geheel in lijn met Moët & Chandon's traditie van innovatie, zoekt Moët Ice Impérial de grens op in de traditionele wereld van de champagne. Deze nieuwe wijn brengt een sensatie van frisheid met aroma’s van krachtige tropische vruchten en past ideaal bij feesten met vrienden op exclusieve bestemmingen; van Rio de Janeiro tot Saint-Tropez, op de VIP dakterrassen van LA en Sydney, in exclusieve beachclubs en op de mooiste terrassen in Nederland.

De Moët Ice Impérial blend (pinot noir, pinot meunier en chardonnay) heeft een rijke structuur en is specifiek ontwikkeld om de smaakbeleving met een twist van vers rood fruit, ook bij versmelting van het ijs, te behouden en te intensiveren”, aldus Chef de Cave Benoît Gouez.

Moët Ice Impérial wordt geserveerd in grote, cabernet-stijl glazen die de frisheid optimaal tot zijn recht laat komen. Het glas kan ook worden gegarneerd met muntblaadjes, een geste van limoen of witte grapefruit geheel volgens persoonlijke smaakvoorkeur. De elegante fles is spraakmakend wit gelakt met een ‘black tie’, een gouden label en zilveren hals; een vernieuwende uitstraling passend bij een innovatieve champagne.

Moët Ice Impérial is exclusief verkrijgbaar bij Caves Hubert (Scheveningen), Sterk (Amsterdam), Wijnhandel Oranje (Schiedam) en Thiessen Wijnkoopers (Maastricht). In de horeca wordt het geschonken bij Badpaviljoen Domburg, Beachclub Doen, Beachclub People, Beachclub Royal, Beluga Beachclub, Bloomingdale, Breakers, The Harbour Club, Strandtent Helder, Nevy en Woods.