De Moët Ice Impérial is weer uit voorraad leverbaar. Kom langs in de winkel of neem contact op voor meer informatie.

 

Een goede wijn is als een goede vriend: Kostbaar en aangenaam gezelschap waar je naar uitkijkt. Kijk en proef, want een kat in de zak openbaart zich als een grauwe kater. Bij Caves Deli Palace weten ze het karakter van elke wijn te ontrafelen.

Specialiteit van het huis is de uitstekende collectie Mouten-Rothschild. Een wijn om van te houden. Een fleurig etiket dat lonkt. Misschien kijkt u liever de kat uit de boom: kijk en proef! De medewerkers van Caves Deli Palace zijn u graag behulpzaam

Ruim 100 zelfstandige Nederlandse gerenommeerde wijnhandelaren/vakslijters werken al jaren samen onder de naam van ‘De Wereld van Dranken slijters (voorheen Mix Inn slijters). Hun ervaren wijnmeesters speuren voor u wereldwijd naar de beste, dus lekkerste wijnen. Juist ook bij de ambachtelijke wijnboeren. Door exclusieve eigen import krijgt u deze mooie wijnen aangeboden tegen extra schappelijke prijzen.

Een ‘Wereld van Dranken’ specialist is trots op zijn prachtige, brede assortiment binnen- en buitenlands gedistilleerd. Van de fijnste graanjenevers tot de mooiste malt whisky’s. En uiteraard de enorme keuze in likeuren en likeurachtige. Maar ook in bieren biedt ‘De wereld van Dranken’ slijter u een specialistisch assortiment.